Skip to main content
 

BELTÉRI
AJTÓ

A beltéri ajtó egy olyan bútordarab, amely otthona szinte minden szobájában előfordul, már csak a mérete miatt is, de a színe és a formája miatt mindenképpen térformáló hatású. Így a beltéri ajtó a lakberendezés szerves részét képezi.

Tovább a beltéri ajtók oldalára

HOMLOKZATI NYÍLÁSZÁRÓK

Építkezik? Felújít? Kibővít? Itt az ideje, hogy végre kiválassza a homlokzati nyílászárókat! Tanácstalan, hogy milyen ablakot válasszon? Nem tudja, hogy mire figyeljen? Ha a fenti kérdésekhez hasonlóak visszhangoznak az Ön fejében is, de válaszok híján csak a kezeit teszi szét, olvasson tovább, mi segítünk tisztába tenni az alapokat!

Tovább a homlokzati nyílászárók oldalára

ÜVEG-
SZERKEZETEK

A Solarlux elmossa a határokat a kint és bent között, teret teremt és világos helyiségeket. Összeköt a természettel, de ha szükséges, kizárja annak zavaró tényezőit, akár esik, akár fúj. A Solarlux a megoldás az olyan különleges és egyedi igényekre, mint az Öné!

Tovább az üvegszerkezetek oldalára

PARKETTÁK
FALBURKOLATOK

A teljes harmónia kialakításához, minden padlóburkoló termékünkhöz, színben és struktúrában hozzá illő szegőlécet, valamint alumínium burkolatváltó és befejező elemet is biztosítunk Önnek.

Tovább a parketták-falburkolatok oldalára

GARÁZSKAPUK

Minden érv az eredeti billenő kapu mellett szól: minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások. A sokféle motívumból bizonyára Ön is ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő garázskaput.

Tovább a garázskapuk oldalára

ÁRNYÉKOLÁS

A termékek kiváló minőségűek, igazodnak az Internorm szín és termékpalettájához, professzionális logisztikával és rövid szállítási határidőkkel. Termékeink között megtalálhatóak redőnyök, reluxák, szúnyoghálók és lamellás árnyékolók.

Tovább az árnyékolás oldalára