Skip to main content

GARÁZSKAPUK

 A Hörmann termékei kimagaslanak a garázskapukat gyártó cégek termékei közül, hiszen magas fokon specializált gyáraiban önmaga fejleszti és gyártja azokat. Európa számos országában piacvezető pozícióval bír (Mo-on is), a termékei megjelenésével, gyártási minőségével méltán érdemelte ki ezt a pozíciót. A magyarországi magas fokon képzett munkatársaknak is köszönhető, a folyamatos innováció, és a termékeik tökéletes működését elősegítő visszajelzések. Így jönnek létre szabadalmak és a piacon egyedülálló termékek. Hosszan tartó, valós feltételek melletti tesztelés gondoskodik a bevált sorozatgyártású termékek Hörmann-minőségéről.

MINDENT EGY KÉZBŐL

Tapasztalataink szerint egy építkező azt szeretné, hogy minél több terméket egy vállalkozótól vásároljon meg, így egyszerűbben és kedvezőbb áron érheti el készülő háza beszerzéséhez az alapanyagokat és szolgáltatásokat. Bizton állíthatjuk, hogy meglévő prémium-kategóriás kültéri és beltéri nyílászáróinkhoz, árban és minőségben is jól passzolnak a Hörmann termékei. A kültéri nyílászárókhoz hasonlóan a garázskaput sem cseréli le az ember évek múltán, így nagyon fontos, hogy mindkét termék vásárlása esetén hosszú távú (20-30 éves) befektetésünknek, elképzelésünknek megfelelő szerkezeteket válasszunk.

KOMPLETT RENDSZER MEGHAJTÁSSAL

A Hörmann RollMatic garázskapuja esetén valóban több hely marad a garázs előtt és a garázsban. Parkolhat közvetlenül a kapu elé, ráadásul a födém is szabadon marad a garázsban. A RollMatic kapuprofil csúcsminőségű, korróziómentes alumíniumból készül, és szériában egy modern Hörmann meghajtással van felszerelve. A meghajtás a könnyű karbantartás érdekében a konzolon kívülre van felszerelve. A RollMatic-kapu indulása és megállása különösen lágy és csendes, ez óvja a kaput. Belső nyomógomb és garázs-megvilágítás már a vezérlésházba van integrálva.

MINŐSÉG ÉS ESZTÉTIKA

Minden érv az eredeti billenő kapu mellett szól: minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások. A Hörmann billenőkapu az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb biellenőkapujává.A sokféle motívumból bizonyára Ön is ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő garázskaput.

EGYEDI IGÉNYEK, HÖRMANN MINŐSÉGBEN

Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is.

TELJES ÁTLÁTHATÓSÁG, EGYSZERŰ ÁTHALADÁS

Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!